Awesome People

Wednesday, August 24, 2011

Juadah Raye Meraye

Assalamualaikum !


Radio xabis2 kuaq lagu raye...ni yang menambah kan mood raye ni... bape ari lagi eh nak raye....Ce korang tolong kire kan tuk aku...bkn slalu ade assisten ni..hahahaa....

hah ! br cakap..da kua lagu raye lagi....Layan jeeee...walaupon sore xsedap p aku nk gak nyanyi....korang tadah tlinge jelah ye...huhuhuuu.... ok ! cakap pasal raye meraye ni kan...ape yang paling Best Da Boom xlen xbukan musti  la pasal MAKAN kan... peh......meleleh kot...jom chek it out pe yang spesel time2 raye meraye ni....Zassssss...



1. RENDANG






2. KETUPAT





3. LEMANG






4. LODEH





5. SERUNDING






6. DODOL






7. TAT NENAS






8. BAHULU






9. BATANG BURUK







10. ALUNAN COFFEE







11. ALMOND LONDON








12. CORNFLAKES MADU





Dan sebagai nyer...ni aku letak yang Harus & Wajib jelah yerr....  Korang mesti da terliur tgk kan.. jgn menafikan..*wah..gune kosa kata yang tepat ! Aku sndiri tgk pon da terliur...nak2 pulak di bulan pose yang mulia ni kan....Cobaan....*sambil mate menjeling lagi kat gambar no 4 !

Harap Maap resepi xdisediakan...mungkin episod akan datang baru  Chef Sheryn sdiakan resepi..itu pon kalau dapur aku xbanjir n batery laptop penuh la yer...huhuu...

Pesanan kpd korang sumer.... Jgn mkn banyak2..takot nnti ospital xmuat lak nk sumbat korang...al maklum la time raye kompem ospital penuh....sian kat NURSE2..dala xpat cuti raye..kne Over Time lak...


ANYWAY THANKX COZ READIING.....LOL..=)

5 comments:

  1. entry ko yg ni wat aku lapo..!! tp, perlu ke kau tules ZAAASSSSS lagi... nk kne suntut pkai tgn UNTA SHAH ALAM ke..? hahahah

    ReplyDelete
  2. hahahahhaha....p knpe perlu suntut gune tgn UNTA SHAH ALAM ? kau tau x kne samak pastu ? hahahah...pasni aku buang jauh2 Zass tu yee...=P

    ReplyDelete
  3. hahahahah.... kne samak ea..? nk mintak acik jagong samakkn..? hahahaa

    ReplyDelete
  4. boley gak tu...lebih afdal.... SEPOT JAGUMG ! sumpah klaka giler wey ! hahahhahahaa..... ko mampu ker nak kne suntut ngn UNTA shah alam ?

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete